Producten voor luvata italy (11)

Extra Vierge Olijfolie Lucinasco Riv. Ligure Dop 500 ml - Riviera Ligure D.o.p. - Italiaanse olie - 100% Taggiasca-olijf

Extra Vierge Olijfolie Lucinasco Riv. Ligure Dop 500 ml - Riviera Ligure D.o.p. - Italiaanse olie - 100% Taggiasca-olijf

Riviera Ligure DOP Extra Vergine Olijfolie – Riviera dei Fiori Italiaanse olie, 100% Taggiasca-olijf – Koud geëxtraheerd Lucinasco, gelegen op de top van een heuvel op ongeveer 500 m boven zeeniveau, is een van de mooiste steden in de Oneglia-vallei. De olijfgaarden, die zich onder de stad uitstrekken, bestaan uitsluitend uit Taggiasca-olijfbomen en staan bekend om hun bijzonder gelukkige ligging. Ze produceren olijven met een lagere opbrengst dan andere plaatsen in de vallei, maar de kwaliteit van hun extra vergine olijfolie is uitstekend. Onze Riviera Ligure DOP-selectie is verkregen uit olijven afkomstig van de olijfgaarden in Lucinasco, perfect geperst in onze olijfmolen. Koud geproduceerd en verpakt moet (ongefilterd) na eenvoudige natuurlijke decantatie. De fles is omwikkeld met een vel goudpapier, wat zorgt voor de bescherming van het product tegen licht. code:DOP .50
Violetta - Was Essences

Violetta - Was Essences

Elke druppel van de Geconcentreerde Violette Essentie is ontworpen om de hele was te parfumeren. Symbool van de lente is de moederessentie van het mooie seizoen. De geur verspreidt een passievolle en intense geur op de kleding, de bloemige noot overheerst en blijft lang hangen. Een vloeistof die aan de wasverzachter moet worden toegevoegd bij handwas of in de wasmachine tijdens de laatste spoeling. Violette Wasparfum is vrij van parabenen en nikkelvrij.
Lugana Malavasi

Lugana Malavasi

VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100% ZONA DI PRODUZIONE: De druiven komen uit de eerste zone van kalkhoudende kleigrond aan het Gardameer in het mythische Sirmione, op een hoogte van 68 m boven zeeniveau SESTO DI IMPIANTO: Opvoeding in rijen met guyot snoei AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: In roestvrij staal bij gecontroleerde temperatuur COLORE: Intense strogele kleur met groenachtige reflecties NASO: Aangename bouquet van meloen en mandarijn met hints van munt en enkele bloemige noten BOCCA: Er is een zekere astringentie voelbaar, maar deze is bijna onbestaande en met uitstekende fruitigheid CIBO: Alle visgerechten, soepen, pasta- en rijstgerechten, wit vlees GRADO ALCOLICO: 13% vol TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C
ROSATO SALENTO - ROSÉ WIJNEN UIT SALENTO

ROSATO SALENTO - ROSÉ WIJNEN UIT SALENTO

Druif: Negroamaro – zwarte Malvasia – Primitivo Productiegebied: Oostelijke regio van Taranto Bodemtype: Rode aarde gemengd met tufsteen en/of kalksteen Wijngaardtype: Ondersteunde alberello Gemiddelde leeftijd van de wijngaard: 15 jaar Gemiddelde productie / hectare: 90/120 quintalen druiven Oogstjaar: September Druivenplukmethode: Handmatig Alcohol: 11% -12% vol. Kleur: Levend roos Bouquet: Kenmerkend wijnachtig Smaak: Droog, zeer harmonieus Serveer temperatuur (Celsius): 8° 10° C Aanbevolen: Aperitief, vis en Italiaanse voorgerechten, zeevruchten, delicate soepen alsook groenten, mozzarella en verse kaas.
PRIMITIVO IGP - PRIMITIVO IGP

PRIMITIVO IGP - PRIMITIVO IGP

Primitivo IGP Puglia uit de regio Taranto en Brindisi. Alcoholpercentage 13,00% Vol. Minimale bestelling 720 flessen van 75 cl. Totaal aantal kartons 60, elk met 12 flessen.
MURISTELLU - Rosso IGT Isola dei Nuraghi

MURISTELLU - Rosso IGT Isola dei Nuraghi

Verkregen uit een bijna pure verwerking van de druivensoort Bovale Sardo (lokaal bekend als Muristellu), een autochtone variëteit die trouw is weergegeven in deze wijn. Het is het resultaat van een langzame fermentatie in kleine roestvrijstalen tanks en een lange rijping in kleine Franse eiken vaten gedurende 3 jaar, gevolgd door een verdere rijping in liggende flessen van iets meer dan een jaar. De kleur is ondoordringbaar robijnrood met paarse tinten, en in de neus opent het majestueus met tonen van vuursteen, grafiet en kleine zwarte bessen. Op de tong komt de warmte vrij, gevolgd door een structuur van zachte en omhullende tannines, die tonen van pure cacao onthullen. Ongefilterde wijn; eventuele bezinksel beïnvloeden de kwaliteit niet, maar benadrukken de typiciteit en getuigen van de integriteit en natuurlijkheid van onze wijnbouwprocedures. Uitstekend in combinatie met rijke en gestructureerde gerechten zoals wildgerechten, rood vlees en oude kazen.
Extra vierge olijfolie - Fior di Drupa

Extra vierge olijfolie - Fior di Drupa

Koudgeperste extra vierge olijfolie van typische Siciliaanse cultivars
Biologische Extra Vergine Olijfolie Calua - BLEND - 0,50 L Glazen Fles

Biologische Extra Vergine Olijfolie Calua - BLEND - 0,50 L Glazen Fles

Calua Blend ontstaat uit de combinatie van de variëteiten coratina, biancolilla en nocellara del belice, met een klein percentage giarratara en cerasuola. Vandaag de dag is er, door de combinatie van geselecteerde en verschillende olijfsoorten, een mengsel van extravergine olijfolie-extracten ontstaan dat de naam Calua Blend draagt. Calua Blend heeft als doel nieuwe smaken en aroma's te produceren, door de zorgvuldige keuze van de verschillende olijfsoorten die met specifieke technieken met elkaar worden gemengd, wat resulteert in een eindproduct dat de zintuiglijke ervaring van de consument kan verrijken.
Technische ondersteuning

Technische ondersteuning

Samenwerking met de ontwerper De kenmerken van Bossong-ankers worden gedefinieerd op basis van de specifieke parameters van elk afzonderlijk project, evenals de afmetingen van het gat waarin ze moeten worden ingebed, die afhankelijk zijn van het type materiaal waaruit het substraat bestaat. De uitwisseling van informatie met betrekking tot de kennis van de staat van behoud van het gebouw en de doelstellingen van de voorgestelde ingrepen, tekeningen en foto's, het patroon van scheuren en vervormingen, evenals het ontwerp van de ingrepen, zijn zeer belangrijk om het type anker te definiëren dat het beste past bij de toepassing en ook om de ingreep vanuit economisch oogpunt te evalueren. Tests ter plaatse De noodzaak om ontwerpingenieurs de mogelijkheid te bieden om het gedrag van geïnjecteerde ankers in een specifieke toepassing en in een bepaalde omgeving te beoordelen, heeft Bossong ertoe geleid zijn technici uit te rusten met mobiele instrumentatie die het uitvoeren van tests ter plaatse mogelijk maakt.
Ministeriële Kennisgeving

Ministeriële Kennisgeving

Wij bieden een adviesdienst voor de melding van uw product bij het Ministerie van Volksgezondheid.
Natives Extra Vierge Olijfolie - Biologische Extra Vierge Olijfolie

Natives Extra Vierge Olijfolie - Biologische Extra Vierge Olijfolie

Biologisch extra vierge olijfolie Verkregen door middel van koude persing van olijven, geteeld volgens de gezondste methoden van de biologische landbouw. Het is een olie waarin de eigenschappen harmonieus combineren en het beste fruitige olie maken. Beschikbaar in flessen van: 0,25 lt. – 0,50 lt. – 0,75 lt. – container 5,00 lt. Onze BIO-olijfolie Extravergine verrijkt uw gerechten intensief en smaakvol. Ideaal als dressing, het past goed bij de parfums en aroma's van de mediterrane keuken en respecteert de smaak van voedsel. Het verheerlijkt de eenvoudigste gerechten zoals bruschetta, salades en vinaigrettes, en wordt ook aanbevolen voor gegrild vlees, soepen, stoofschotels en gebakken vis. Het is een olie voor iedereen die gezond en evenwichtig wil eten.